Negreta

Negreta És la varietat autòctona del Camp de Tarragona més apreciada des del punt de vista comercial, excel·lent sabor i de forma esfèrica, una mica allargada. Una de les seves característiques és la seva facilitat de pelat un cop torrada.

En gra té propietats  organolèptiques per a ser utilitzat com a aperitiu (snack) en diferents formes (torrada, fregida, salada, crua, etc.) i com a ingredient en pastissos, gelats, salses i diverses preparacions culinàries. La seva pelavilitat és molt alta.

Tonda gifoni

Tonda gifoni És la varietat més apreciada mundialment des del punt de vista comercial, excel·lent sabor, amb molts matisos. És de forma esfèrica amb petits glòbuls que la fan perfecte per a la mecanització. La facilitat de pelat és una de les seves característiques.

En gra té propietats i característiques organolèptiques per a ser utilitzat com a aperitiu (snack) en diferents formes (torrada, fregida, salada, crua, etc.) i com a ingredient en pastissos, gelats, salses i diverses preparacions culinàries.

Comú

Comú És un conjunt de diferents varietat locals, Organolèpticament és molt interessant ja que té molts matisos. No és una varietat homogènia pel que fa esfericitat, i la seva pelabilitat és mitjana. Aquest tipus d’avellana és perfecte per a fer productes industrials, com pastes, granet, farina…

Join our monthly newsletter

Receive exclusive offers and discounts by joining our email list.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad