Som Avellanuss

Som agricultors productors d’avellanes d’alta qualitat, que fem un pas més i venem les nostres produccions a empreses de transformació de la nostra matèria prima, segons les especificacions dels nostres clients. Produïm avellanes de diferents varietats i diferents calibres que s’adeqüen a la demanda del mercat i a les diferents aplicacions de l’avellana.

Avellanuss us ofereix els fruits directament dels nostres camps, sense intermediaris, i així protegim els nostres conreus, la qualitat dels nostres fruits i l’espai rural de les nostres empreses agrícoles.

Som agricultors que vivim i treballem en un entorn natural produint avellanes d’alta qualitat.

Els nostres cultius

En els nostres cultius d´avellana apliquem les tècniques de la producció integrada.

Un sistema agrícola de producció d´aliments que utilitza al màxim els recursos i els mecanismes de regulació naturals i assegura a llarg termini, una agricultura viable i sostenible. En ella els mètodes biològics, les tècniques de cultiu i els processos químics són escollits amb cura, buscant un equilibri entre el medi ambient, la rendibilitat i les exigències socials.

Producció integrada

Clima Mediterrani

Les finques dels nostres associats estan emplaçades al Camp de Tarragona, entre la Costa Daurada i les Muntanyes de Prades.

Gràcies al clima mediterrani, que és un clima temperat podem tenir unes bones produccions d’avellana amb cultius en secà i en regadiu.

El clima mediterrani es caracteritza per hiverns temperats i plujosos i estius secs i calorosos o temperats, amb tardors i primaveres variables, tant en temperatures com en precipitacions.

D’aquest clima ens ajuda a produir avellanes d’excel·lent qualitat.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad